Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Prezența Romfilatelia în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus 2019- evenimente culturale, ziua a 3-a

Iniţiat şi organizat de postul public de radiodifuziune, Gaudeamus, „cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio”, are loc în perioada 20 – 24 noiembrie, în premieră, în Pavilionul B2 Romexpo din București.

Ediţia 2019 a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România se desfăşoară sub semnul aniversării a 30 de ani de la momentul istoric al Revoluţiei Române din Decembrie 1989. Peste 8.000 mp de standuri vor găzdui sute de mii de titluri şi aproape 900 de evenimente, lansări şi prezentări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri.

Prezența Romfilatelia la Târgul de Carte Gaudeamus a devenit obligatorie, iar colecționarii au putut găși și admira cele mai frumoase timbre din ultimii ani, coliţe, plicuri „prima zi”, cărţi poştale maxime, albume filatelice şi o colecţie impresionantă de produse speciale cu timbru de aur și argint.

În a 3-a zi de la deschiderea oficială a Târgului de carte Gaudeamus Radio România, ediţia Bucureşti 2019, la standul 158, Romfilatelia a organizat 2 evenimente.

Prima lansare a fost a întregului poștal cu timbru imprimat intitulat „Sportivi de aur” dedicat doamnei Violeta Beclea-Szekely, cunoscută ca o atletă româncă de talie olimpică și mondială, în prezent fiind Director de Marketing la Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Alături au fost colegii membrii familiei, colegii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi admiratori.

A doua lansare a fost a întregului poștal cu timbru imprimat intitulat „Mari regizori români”, dedicat domnului Dan Pița, cunoscut ca regizor și scenarist român.

A obținut Premiul „Leul de Argint” la Festivalul de Film de la Veneția, 1992 și „Distincția de Doctor Honorius Causa” din partea Senatului UNATC, 2010.

Acest moment a fost marcat prin prezența actorului Costel Constantin, a nepotului Alexandru Ciocianu, prieteni şi pasionați ai filateliei.

Ca de fiecare dată, timbrul românesc a fost prezent în centrul evenimentelor culturale, promovând cultura și valorile românești.

Fotografiile realizate pe parcursul evenimentelor completează aceste momente desfășurate sub egida „Oameni, fapte, valori”.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search