Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

PLANTE MEDICINALE

La început de An Nou, Romfilatelia le trimite gânduri bune, urări de sănătate şi realizări tuturor iubitorilor timbrului românesc şi anunţă că introduce în circulaţie astăzi, 3 ianuarie 2023, prima emisiune de mărci poștale uzuale a anului intitulată „Plante medicinale”.

Promovând „Farmacia verde”, emisiunea prezintă pe cele zece timbre imaginile unor plante medicinale cunoscute pentru frumusețea lor, la care se adaugă proprietățile benefice pentru păstrarea sănătății și a tratamentului unor afecțiuni.

Denumite în limbajul popular şi “ierburi” sau “buruieni de leac”, plantele medicinale aduc, alături de frumuseţe, eleganţă şi sensibilitate, un remediu preţios pentru sănătate.

Romfilatelia mulțumește Dnei Prof. dr. Paulina Anastasiu, Directorul Grădinii Botanice „Dimitrie Brandza” a Universității din București, pentru sprijinul documentar şi fotografic acordat la realizarea acestei emisiuni de mărci poștale.

Emisiunea va fi disponibilă de marți, 03 ianuarie, în rețeaua magazinelor Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul nostru online:  https://romfilatelia.ro/store/.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați Biroul Relații Publice:

Tel: 021 / 336 93 92

pr@romfilatelia.ro

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search