Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Personalitati Aniversări – Comemorări 2005 (I)

personalitatiRomfilatelia, societate specializată în emiterea și comercializarea mărcilor poștale în România, lanseazã prima parte a seriei de mărci poștale dedicată unor importante personalități de notorietate mondială.
Cele cinci timbre sunt dedicate următoarelor personalități:
Greta Garbo (1905 – 1990) – celebritate feminină din lumea filmului secolului XX. Rolurile din filmele “Grand Hotel“, “Mata Hari“ și “Anna Karennina“ o consacră definitiv în galeria de aur a cinematografiei mondiale.
Henry Fonda (1905 – 1982) – fondator al “dinastiei Fonda” din cinematografia americană, a fost actorul care a abordat toate genurile de film, de la western la dramă, de la film istoric la comedie.
Christian Dior (1905 – 1957) – celebru designer vestimentar, creator al parfumului ce-i poartă numele. Este cel care, prin creațiile sale, a dat tonul unei noi înfățișări modei internaționale.
George Valentin Bibescu (1880 – 1941) – ilustră personalitate românească a primilor patruzeci de ani ai secolului trecut, recunoscută pe plan mondial.
Președinte al Automobil Club Român încă de la înființare, a fost și timp de 11 ani, președinte al Federației Aeronautice Internaționale.
Gheorghe Magheru (1804 – 1880) – general și om politic român, a fost unul dintre conducătorii Revoluției de la 1848 din Țara Românească.
Data Aparitie:2005-01-20

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search