Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Pacea – cea mai înaltă valoare a umanităţii

Romfilatelia, unica societate abilitată de Guvernul României în emiterea şi comercializarea timbrelor şi efectelor poştale româneşti, anunță cu bucurie câştigătorul concursului de machetare a design-ului ce va reprezenta România în competiția pentru desemnarea timbrul comun al emisiunii Europa 2023 cu tema: „Pacea – cea mai înaltă valoare a umanităţii”, organizată de PostEurop.

Votul Comisiei Filatelice Naționale îl clasează pe primul loc pe: Mihai Criste, cu creaţia sa Flower-power, artist născut în Deva, absolvent al Institutului de Arte Vizuale „Ion Andreescu” din Cluj-Napoca, specializarea grafică, ilustrator cu expoziţii internaţionale.

Îl felicităm și îi urăm mult succes în Competiția PostEurop, în care va reprezenta România!

★ ★ ★

Text de prezentare machetator:

„În macheta prezentată de mine am redat floarea soarelui ca simbol Flower Power, simbol al păcii reprezentând mișcarea pacifistă din anii ’69 ca protest împotriva războiului din Vietnam şi porumbelul alb ca simbol al păcii. De data aceasta petalele galbene ale florii soarelui sunt personificate în porumbei care ciugulesc seminţe din interiorul florii ce se transformă în continente.”

Mihai Criste

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search