Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Mircea Cantor, un renumit artist contemporan, în vizită la Romfilatelia București, 4 iunie 2021

Vineri, 4 iunie, am avut plăcerea de a-l primi la sediul Romfilatelia pe reputatul artist român Mircea Cantor, originar din Oradea și stabilit la Paris.

Discuțiile au vizat proiectele filatelice tematice dedicate culturii naționale, marca poștală fiind recunoscută pentru contribuția adusă la promovarea imaginii României.

În cadrul întâlnirii, artistul Mircea Cantor a apreciat timbrele românești, experiența și implicarea Romfilatelia în dezvoltarea proiectelor culturale, fiind încântat să colaboreze, în perioada următoare, în cadrul unor proiecte-surpriză.  De asemenea, a vizionat expozițiile tematice realizate de Romfilatelia prin panouri filatelice dedicate istoriei naționale, personalităților, tradițiilor sau patrimoniului cultural.

Artistul a avut amabilitatea să realizeze un desen în cartea de onoare Romfilatelia, intitulat „Sfinx și funie” – Sfinxul din Bucegi, simbol al durabilității, element des utilizat de artist în grafică, și funia, care reprezintă familie, unitate și verticalitate.

Fotografiile realizate pe parcursul întâlnirii completează acest moment desfășurat sub semnul culturii, al artei și al schimbului de idei.

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search