Abonează-te PLIANT ABONAMENT BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA! WELCOME TO ROMANIA! Comandă Detalii emisiune ROMÂNIA, UN TEZAUR EUROPEAN ROMANIA, A EUROPEAN TREASURE Detalii emisiune Comandă Regalitatea in Romania Uniformele reg I Uniformele reg II Uniformele reg III Motoare Vanatoarea Pasiunile Regilor Palat Elisabeta Ia ATENEUL ROMÂN – 125 DE ANI DE LA INAUGURARE ROMANIAN ATHENAEUM – 125 YEARS SINCE THE INAUGURATION Comandă Detalii emisiune Comandă ROMÂNI GENIALI BRILLIANT ROMANIANS Detalii emisiune Comandă IAŞI, ORAŞ AL MARII UNIRI IASI, CITY OF THE GREAT UNION Detalii emisiune Comandă ROMÂNI CELEBRI FAMOUS ROMANIANS Detalii emisiune Comandă TIMIȘOARA – 800 DE ANI DE ATESTARE DOCUMENTARÃ TIMISOARA – 800 YEARS OF DOCUMENTARY TESTIMONY Detalii emisiune Comandă Constantin Brâncuși Romfilatelia 18 ani PĂSĂRI DIN DELTA DUNĂRII BIRDS FROM THE DANUBE DELTA Detalii emisiune Comandă Iolanda Balas Nadia Comaneci Bellu si Bitang Gabriela Szabo Gheorghe Hagi Elisabeta Lipa Ivan Patzachin Ion Tiriac Ilie Nastase

Marți, 27 iulie 2021, la sediul Romfilatelia a avut loc vizita domnului Victor Opaschi, secretar de stat al instituției guvernamentale cunoscută sub numele de Secretariatul de Stat pentru Culte.

Marți, 27 iulie 2021, la sediul Romfilatelia a avut loc vizita domnului Victor Opaschi,  secretar de stat al instituției guvernamentale cunoscută sub numele de Secretariatul de Stat pentru Culte.

Discuțiile au vizat proiectele filatelice tematice dedicate culturii si istoriei naționale, marca poștală fiind recunoscută pentru contribuția deosebita adusă promovării imaginii României.

În cadrul întâlnirii, Victor Opaschi a apreciat timbrele românești, experiența și implicarea Romfilatelia în proiecte culturale de o deosebită importanță pentru promovarea valorilor naționale și a evenimentelor de o deosebită importanță.  De asemenea, în cadrul discuțiilor s-au abordat teme care ar putea deveni pe viitor obiective de colaborare comune, insistându-se în mod deosebit pentru un parteneriat având drept scop realizarea unei emisiuni filatelice dedicate aniversarii a 160 de ani de la înființarea Ministerului  Cultelor și Instrucțiunii Publice, al cărui continuator îl reprezintă în prezent Secretariatul de Stat pentru Culte.

În încheierea vizitei, domnul secertar de stat a avut amabilitatea de a lăsa echipei Romfilatelia un mesaj de înaltă apreciere în Cartea de Onoare: “Impresionat de remarcabilele realizări ale veritabilei instituţii naţionale de cultură Romfilatelia, constat cu mare satisfacție că niciun eveniment care a marcat istoria, cultura şi spiritualitatea ţării noastre nu a fost trecut cu vederea, fiind ilustrat cu cea mai înaltă competenţă prin creaţii filatelice de o mare valoare şi frumuseţe. Sunt convins că dorinţa noastră de a marca așa cum se cuvine împlinirea în anul 2022 a 160 de ani de la înfiinţarea Ministerului Cultelor, actualul Secretariat de Stat pentru Culte, va putea fi realizată şi prin colaborarea cu Romfilatelia.“

Această întâlnire s-a desfășurat respectând regulile de distanțare socială și restul măsurilor preventive impuse în perioada pandemiei de Covid-19.

 

Romfilatelia – O lume intr-un timbru