Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Marți, 24 august, am avut plăcerea de a primi la sediul Romfilatelia pe Secretarul de Stat în cadrul Departamentului pentru Relații Interetnice aflat în subordinea Guvernului României, doamna Laczikó Enikő Katalin

Marți, 24 august, am avut plăcerea de a primi la sediul Romfilatelia pe Secretarul de Stat în cadrul Departamentului pentru Relații Interetnice aflat în subordinea Guvernului României, doamna Laczikó Enikő Katalin.

Discuțiile au vizat proiectele filatelice tematice dedicate minorităților naționale, marca poștală fiind recunoscută pentru contribuția adusă la promovarea imaginii României.

În cadrul întâlnirii, doamna Laczikó Enikő Katalin a apreciat timbrele românești, experiența și implicarea Romfilatelia în dezvoltarea proiectelor culturale, fiind încântată să colaboreze, în perioada următoare, în cadrul unor proiecte realizate sub sloganul “Diversitatea reunește identități”.

Doamna Secretar de Stat în cadrul Departamentului pentru Relații Interetnice a avut amabilitatea să semneze în cartea de onoare Romfilatelia, având următorul mesaj: “Mă bucură și mă onorează faptul că am putut să văd activitatea dumneavoastră și să mă conving, dacă mai era necesar, de faptul că dumneavoastră apreciați și promovați diversitatea exact cum o facem și noi! Vă urez mult succes în continuare și mulți prieteni care să vă ajute!”.

Fotografiile realizate pe parcursul întâlnirii completează acest moment desfășurat sub semnul culturii și al schimbului de idei.

Vizita s-a desfășurat respectând regulile de distanțare socială și restul măsurilor preventive în perioada pandemiei Covid-19.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search