Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Marți, 18 octombrie, am avut plăcerea de a o primi la sediul Romfilatelia pe doamna Laura-Iuliana Scântei, judecător în cadrul Curții Constituționale a României.

Discuțiile au vizat proiectele filatelice viitoare, marca poștală fiind recunoscută pentru contribuția adusă la promovarea imaginii României.

În cadrul întâlnirii, doamna Laura-Iuliana Scântei a apreciat timbrele românești, experiența și implicarea Romfilatelia în dezvoltarea proiectelor culturale, fiind încântată de o viitoare colaborare.

Doamna judecător în cadrul Curții Constituționale a României a avut amabilitatea să semneze în cartea de onoare Romfilatelia, având următorul mesaj: „Întotdeauna cu bucuria revederii prietenilor dragi ai Romfilatelia, pentru realizarea unor proiecte unice, de suflet prin care descoperim împreună istoria, identitatea noastră, cine suntem și care ne sunt aspirațiile, totul prin culori și forme elegante ale timbrelor. Vă prețuiesc și vă mulțumesc cu recunosștință pentru călătoriile intelectuale și vizuale pe care le oferiți cu generozitate și profesionalism.”

Fotografiile realizate pe parcursul întâlnirii completează acest moment desfășurat sub semnul culturii și al schimbului de idei.

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search