Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

LARISA IORDACHE, UN SPORTIV DE AUR, ÎN VIZITĂ LA ROMFILATELIA

Susținătoare continuă a proiectelor și inițiativelor promotoare de valori și cultură sportivă, marți, 22 august 2023, Romfilatelia a organizat la sediul societății un eveniment de lansare a întregului poștal cu timbru marcă fixă dedicat performanțelor gimnastei de aur a României: Larisa Iordache.
În semn de respect şi preţuire pentru valorile sportului românesc, sub egida „Sportivi de aur”, Romfilatelia înscrie în grafica sugestivă a acestui plic filatelic special îndemnul sportivei: „Să rămâi autentic este de departe un lucru pe cât de simplu de definit, pe atât de greu de realizat. Dar merită fiecare încercare.“
Într-o atmosferă încărcată de emotie, Larisa Iordache a acordat o sesiune de autografe echipei Romfilatelia, momentul fiind imortalizat în câteva fotografii.
La finalul vizitei, sportiva a scris câteva gânduri în cartea de onoare :
„Vă mulțumesc pentru această onoare.
Mă bucur sa fac parte din „Sportivii de aur” ai României.
Cu acest moment unic mă simt mândră!
Vă mulțumesc!
Larisa Iordache”

Marca poștală românească dovedește încă o dată, prin implicarea în susținerea proiectelor culturale și sportive, un actor activ în viața societății românești, îndeplinindu-și misiunea sa de promotor al valorilor educative și culturale.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search