Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Joi, 7 Martie a.c., într-o atmosferă de sărbătoare, la Opera Națională București, reprezentantele mediului de afaceri au fost celebrate în seara de gală intitulată “Women în Economy”, eveniment organizat de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

Joi, 7 Martie a.c., într-o atmosferă de sărbătoare, la Opera Națională București, reprezentantele mediului de afaceri  au fost celebrate în seara de gală intitulată  “Women în Economy”, eveniment organizat de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

Meritele doamnelor care au schimbat lumea afacerilor din România obligă la  o recunoaștere obiectivă. Cu o educație solidă, acestea au reuşit să-și dovedească valoarea într-un mediu complex. Indispensabile în elaborarea și luarea deciziilor în cadrul unei organizații, fac parte din board-uri și chiar conduc destinele celor mai mai mari companii prezente în România.

Cu ocazia acestei gale, menite să prezinte cu obiectivitate rolul femeilor într-un domeniu social important, cum este cel al afacerilor cu impact măsurabil în economia României, personalităților feminine din elita națională și mondială le-a fost dedicată această expoziție intitulată: “Tezaur filatelic românesc”.

În cadrul exponatelor filatelice, au fost abordate domenii ale istoriei, culturii și artei, medicinei, inventicii, tehnicii și recordurilor sportive înscrise în palmaresul internațional, expoziția aducând în atenția celor prezenți, nume devenite deja celebre, cum sunt Reginele României, femei recunoscute ca reprezentante de excepție ale literaturii, scenei și ecranului, sportive care au adus țării aurul competițiilor mondiale și olimpice.

Evenimentul a avut loc în prezența unei distinse audiențe, amintind aici pe Domnul Călin Popescu-Tăriceanu, Președintele Senatului, E.S. Doamna Paivi Pohjanheimo, Ambasadorul Finlandei în România, E.S. Domnul Hans Klemm, Ambasadorul SUA în România, E.S. Domnul Andrew James Noble, Ambasadorul Marii Britanii și al Irlandei de Nord în România.

Organizatorul  evenimentului a fost Cristina Chiriac, Președintele Fondator CONAF.

Cei amintiți au punctat importanță femeii în societate și, de asemenea, au adresat cele mai frumoase și călduroase mesaje cu ocazia zilei de 8 Martie.

În cadrul acestei gale, s-au decernat premii, unul dintre ele fiind înmânat de către Cristina Popescu, Director General Romfilatelia, doamnei Măriuca Talpeș, cofondatoarea Bitdefender, CEO al editurii Intuitext și una dintre cele mai cunoscute antreprenoare din România.  În cadrul revistei „Femei în economii”, doamna Talpeș a amintit de „copiii din România care ar trebui să meargă cu entuziasm și cu pasiune la școală, să învețe cum să își realizeze visurile din copilărie când ajung adulți.

Evenimentul s-a încheiat cu un concert susținut de Orchestra Operei Naționale București, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search