Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în vizită la Romfilatelia

Susținătoare continuă a proiectelor și inițiativelor de promovare a evenimentelor și valorilor spirituale ale credinței strămoșești prin realizarea unor emisiuni de mărci poștale dedicate, Romfilatelia a primit la sediul său vizita Înaltpreasfinției Sale Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

În cadrul întâlnirii, a fost realizată o retrospectivă a emisiunilor filatelice cu tematică religioasă, amintind aici emisiuni precum: „Nașterea Domnului”, „Sfintele Paști”, „Biserica Mănăstirii Curtea de Argeș, 500 de ani”, „Anul Omagial al Sfinților Împărați Constantin și Elena”, „Mănăstirea Antim, 300 de ani de la începerea construcției”, „Biserica Mânăstirii Sfinții Trei Ierarhi din Iași – 375 de ani”, „Anul omagial al misiunii parohiei și mănăstirii azi”, „300 de ani de la Martiriul Sfinților Brâncoveni”.

Înaltpreasfinția Sa a apreciat timbrele românești, experiența și implicarea Romfilatelia în proiectele Bisericii Ortodoxe Române, urmând să fie demarate etapele aferente unui proiect dedicat Ortodoxiei românești.

Totodată, a avut amabilitatea de a adăuga câteva cuvinte în cartea de onoare a societăţii:

„Cu mare bucurie am poposit la Romfilatelia, unde am constatat o misiune excepțională de punere în valoare a personalităților care au marcat istoria ȚĂRII NOASTRE și a Bisericii Ortodoxe Române. Mă alătur acestui proiect și felicit sincer conducerea și pe toți cei ce se ostenesc aici.

Bunecuvântări și urări de succes și continuitate doamnei director Cristina Popescu și tuturor colaboratorilor.

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului”

Fotografiile realizate pe parcursul întâlnirii completează acest moment desfășurat sub semnul culturii și schimbului de idei.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search