Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

ÎNTRUNIREA COMISIEI FILATELICE NAȚIONALE, PROIECTE FILATELICE 2023

Luni, 19 decembrie 2022, Romfilatelia a primit vizita distinșilor membri ai Comisiei Filatelice Naționale, un prilej de evocare a proiectelor și activităților marcate de filatelia românească și derulate împreună în anul ce se încheie.

În calitate de gazdă, Romfilatelia a mulțumit tuturor invitaților pentru sprijinul acordat și în acest an la realizarea unor emisiuni de mărci poștale de înaltă ținută grafică, apreciate atât de colecționari, cât și de publicul larg, dovada acestei recunoaşteri fiind Medalia de Aur pe care instituţia noastră a primit-o la Cape Town, Africa de Sud, la Expoziţia  Mondială Filatelică desfăşurată în perioada 8 – 12 noiembrie 2022. Medalia a fost acordată de juriul internaţional desemnat de Uniunea Poştală Universală (UPU) pentru mărcile poştale româneşti grupate sub titlul Personalităţi ale tezaurului uman universal.

Comisia a discutat şi de această dată planul de mărci poștale pe care Romfilatelia şi l-a propus pentru anul 2023, un plan ambitios, cu dorința de a evidenția aniversări și evenimente filatelice care vor avea loc în perioada următoare, marca poștală, simbol de țară, instrument de suveranitate a statului și de diplomație publică urmând să continue misiunea de promovare a valorilor naționale și universale.

Cu acest prilej, invitații au semnat panoul filatelic Crăciun 2022 ilustrat cu mărcile poștale dedicate acestei sărbători, care s-au bucurat de aprecierile colecționarilor din țară și din străinătate.

Echipa Romfilatelia transmite prietenilor timbrului românesc „Sărbători Fericite!, cu speranța continuării frumoasei călătorii în universul filateliei.

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search