Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
PLIANT ABONAMENT
Slide
BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA!
WELCOME TO ROMANIA!
Slide
PlayPlay
Slide
PlayPlay

In Honorem Eugen Doga 85

Lansarea de carte “Memoria ploilor de vara “  și recitalul extraordinar susținut de Maestrul Eugen Doga au însuflețit viața artistica a orașului Iasi in zilele de 11-13 mai a.c.

 

Romfilatelia in parteneriat cu Primăria Municipiului Iasi i au pregătit o supriza marelui compozitor prin prezentarea întregului postal  aniversar alături de invitați, artiști și prieteni prezenți la concert in Sala Mare a Teatrului National “Vasile Alecsandri”,.

In anul 1840 lua fiinta primul Teatru National si prima institutie de spectacole de stat din spatiul romanesc, care a fost aniversat  printr o serie de marci postale  in anul 2020, o cladire impunatoare si eleganta, gazda a unor evenimente culturala nationale si internationale.

 

Romfilatelia ii ofera Un dar  de suflet marelui artist  la ceas aniversar , cu multumiri si felicitari  organizatorilor, Maestrul Eugen Doga fiind si

Cetatean de onoare al Municipiului Iasi.

Prin  operele sale musicale  si a adus o inegalabila contributie la imbogatirea spiritului romanesc prin compozitii de o sensibilitate aparte.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search