Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

In Honorem Eugen Doga 85

Lansarea de carte “Memoria ploilor de vara “  și recitalul extraordinar susținut de Maestrul Eugen Doga au însuflețit viața artistica a orașului Iasi in zilele de 11-13 mai a.c.

 

Romfilatelia in parteneriat cu Primăria Municipiului Iasi i au pregătit o supriza marelui compozitor prin prezentarea întregului postal  aniversar alături de invitați, artiști și prieteni prezenți la concert in Sala Mare a Teatrului National “Vasile Alecsandri”,.

In anul 1840 lua fiinta primul Teatru National si prima institutie de spectacole de stat din spatiul romanesc, care a fost aniversat  printr o serie de marci postale  in anul 2020, o cladire impunatoare si eleganta, gazda a unor evenimente culturala nationale si internationale.

 

Romfilatelia ii ofera Un dar  de suflet marelui artist  la ceas aniversar , cu multumiri si felicitari  organizatorilor, Maestrul Eugen Doga fiind si

Cetatean de onoare al Municipiului Iasi.

Prin  operele sale musicale  si a adus o inegalabila contributie la imbogatirea spiritului romanesc prin compozitii de o sensibilitate aparte.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search