Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

ICI București și Romfilatelia: proiecte comune pentru anul 2024

ICI București, reprezentat de Adrian-Victor Vevera, director general, și Romfilatelia, prin Cristina Popescu, director general, au avut astăzi, 13 decembrie 2023, o întrevedere pentru a discuta proiectele comune pe care le vor desfășura în anul 2024.
În cadrul întâlnirii, urmare prezentării inițiativelor de cercetare ale ICI București, Romfilatelia și-a exprimat interesul de a se alătura proiectului ce are ca obiectiv central explorarea modalităților în care tehnologiile distributive blockchain și activele crypto (NFT) care pot deveni instrumente esențiale pentru distribuirea de informații în era noilor tehnologii.
Această întrevedere demonstrează angajamentul pentru promovarea cercetării și inovației și subliniază importanța colaborării strânse dintre instituții. ICI București își continuă misiunea de a susține excelența în cercetare și inovare, pentru dezvoltarea economiei bazate pe cunoaștere în România și pentru o mai bună integrare în spațiul european și internațional de cercetare.

#icibucureşti #Romfilatelia #research #MinisterulCercetariiInovariisiDigitalizarii #UPU #WOPA #blockchain #cryptostamps #realitateaugumentata #innovation #digitalstamps #NFT

 

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search