Abonează-te PLIANT ABONAMENT BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA! WELCOME TO ROMANIA! Comandă Detalii emisiune ROMÂNIA, UN TEZAUR EUROPEAN ROMANIA, A EUROPEAN TREASURE Detalii emisiune Comandă ROMÂNI GENIALI BRILLIANT ROMANIANS Detalii emisiune Comandă ROMÂNI CELEBRI FAMOUS ROMANIANS Detalii emisiune Comandă ATENEUL ROMÂN – 125 DE ANI DE LA INAUGURARE ROMANIAN ATHENAEUM – 125 YEARS SINCE THE INAUGURATION Comandă Detalii emisiune Comandă TIMIȘOARA – 800 DE ANI DE ATESTARE DOCUMENTARÃ TIMISOARA – 800 YEARS OF DOCUMENTARY TESTIMONY Detalii emisiune Comandă IAŞI, ORAŞ AL MARII UNIRI IASI, CITY OF THE GREAT UNION Detalii emisiune Comandă PĂSĂRI DIN DELTA DUNĂRII BIRDS FROM THE DANUBE DELTA Detalii emisiune Comandă

Filatelistul Gheorghe Tudor în vizită la Romfilatelia

Vineri, 16 februarie a.c., domnul Gheorghe Tudor, unul dintre cei mai mari iubitori de filatelie, a fost în vizită la sediul Romfilatelia. Domnia Sa este autor a numeroase albume filatelice, sub titlul generic „Călăuza Filatelistului”, dintre care cea mai importantă este „Catalogul Mărcilor Poștale”.

Publicațiile domnului Gheorghe Tudor au reprezentat o cale prin care pasionații de filatelie au putut călători în încântătoarea lume a timbrelor și au avut acces la emisiuni filatelice care au promovat istoria și cultura României.

În semn de recunoștință pentru susținerea și contribuția în aprecierea și promovarea mărcii poștale, Romfilatelia i-a dedicat domnului Gheorghe Tudor un întreg poștal.

În încheierea vizitei, filatelistul Gheorghe Tudor a semnat cartea de onoare a societății: „O vizită plăcută la Romfilatelia, unde avem un colectiv deosebit și care creează valori și cultură generală filateliștilor actuali și celor viitori. Cu respect și urări de noi realizări în domeniul filateliei, în special cu ocazia Centenarului României Mari! La cei 90 de ani, am fost martor și autor a circa 50 de lucrări dedicate filateliei românești”.