Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Filatelistul Gheorghe Tudor în vizită la Romfilatelia

Vineri, 16 februarie a.c., domnul Gheorghe Tudor, unul dintre cei mai mari iubitori de filatelie, a fost în vizită la sediul Romfilatelia. Domnia Sa este autor a numeroase albume filatelice, sub titlul generic „Călăuza Filatelistului”, dintre care cea mai importantă este „Catalogul Mărcilor Poștale”.

Publicațiile domnului Gheorghe Tudor au reprezentat o cale prin care pasionații de filatelie au putut călători în încântătoarea lume a timbrelor și au avut acces la emisiuni filatelice care au promovat istoria și cultura României.

În semn de recunoștință pentru susținerea și contribuția în aprecierea și promovarea mărcii poștale, Romfilatelia i-a dedicat domnului Gheorghe Tudor un întreg poștal.

În încheierea vizitei, filatelistul Gheorghe Tudor a semnat cartea de onoare a societății: „O vizită plăcută la Romfilatelia, unde avem un colectiv deosebit și care creează valori și cultură generală filateliștilor actuali și celor viitori. Cu respect și urări de noi realizări în domeniul filateliei, în special cu ocazia Centenarului României Mari! La cei 90 de ani, am fost martor și autor a circa 50 de lucrări dedicate filateliei românești”.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search