Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Filatelia românească sărbătorește în avanpremieră Ziua Națională a României

București, 26 noiembrie 2021

În cadrul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României, Romfilatelia a fost invitată de către conducerea Brigăzii 30 Gardă „ Mihai Viteazul”, să prezinte, la sediul acesteia, emisiunea de mărci poștale Arcul de Triumf, bornă a istoriei (1941- 2021).

Evenimentul a avut loc  prezenta Directorului Statului Major al Apărării, generalul de divizie Corneliu Postu, a comandantului Brigăzii 30 Gard „ Mihai Viteazul”, colonel Cornel Tonea-Bălan, a Directorului Arhivelor Militare Române, colonel Liviu Corciu și a celorlalți reprezentanți ai Brigăzii, gazda evenimentului.

Manifestarea a reprezentat un prilej de a marca aniversarea a 80 de ani de la prima paradă militară și de cinstire a eroilor căzuți în luptele pentru eliberarea Basarabiei și Bucovinei de Nord.

În alocuțiunile lor, oficialii, reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale, au mulțumit Romfilatelia pentru inițiativa de a onora cultul eroilor prin această emisiune de mărci poștale, iar Romfilatelia a manifestat disponibilitatea continuării, ca o datorie de onoare, a proiectelor filatelice aniversarea sau comemorative de cinstire a eroilor neamului și a valorilor naționale.

Eveumentul a continuat prin lansarea emisiunii de mărci poștale aniversare și realizarea unei poze de grup alături de reprezentanții Brigăzii 30 Gardă „ Mihai Viteazul”.

La Mulți ani, România!

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search