Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
PLIANT ABONAMENT
Slide
BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA!
WELCOME TO ROMANIA!

Filatelia românească sărbătorește în avanpremieră Ziua Națională a României

București, 26 noiembrie 2021

În cadrul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României, Romfilatelia a fost invitată de către conducerea Brigăzii 30 Gardă „ Mihai Viteazul”, să prezinte, la sediul acesteia, emisiunea de mărci poștale Arcul de Triumf, bornă a istoriei (1941- 2021).

Evenimentul a avut loc  prezenta Directorului Statului Major al Apărării, generalul de divizie Corneliu Postu, a comandantului Brigăzii 30 Gard „ Mihai Viteazul”, colonel Cornel Tonea-Bălan, a Directorului Arhivelor Militare Române, colonel Liviu Corciu și a celorlalți reprezentanți ai Brigăzii, gazda evenimentului.

Manifestarea a reprezentat un prilej de a marca aniversarea a 80 de ani de la prima paradă militară și de cinstire a eroilor căzuți în luptele pentru eliberarea Basarabiei și Bucovinei de Nord.

În alocuțiunile lor, oficialii, reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale, au mulțumit Romfilatelia pentru inițiativa de a onora cultul eroilor prin această emisiune de mărci poștale, iar Romfilatelia a manifestat disponibilitatea continuării, ca o datorie de onoare, a proiectelor filatelice aniversarea sau comemorative de cinstire a eroilor neamului și a valorilor naționale.

Eveumentul a continuat prin lansarea emisiunii de mărci poștale aniversare și realizarea unei poze de grup alături de reprezentanții Brigăzii 30 Gardă „ Mihai Viteazul”.

La Mulți ani, România!

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search