Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Filatelia românească sărbătorește 25 de ani de activitate – Autoritatea Aeronautică Civila

Luni, 24 septembrie, Autoritatea Aeronautică Civilă Română a primit, la 25 de ani de activitate, una dintre cele mai înalte distincții oferite de Statul român, drept recunoștință a activității depuse în domeniul aviației la nivel național și mondial.

Într-un cadru solemn, Președintelui Consiliului de Administrație al AACR, Dl. Sorin Encuțescu, i-a fost înmânat Ordinul “Virtutea Aeronautică” în grad de Cavaler cu însemn de pace, pentru civili”, de către Consilierul prezidențial, Cosmin Ştefan Marinescu, însărcinat de Președintele României să ofere această distincție într-un cadru oficial.

Cu ocazia aniversării Romfilatelia a dedicat un întreg poștal care a fost prezentat în cadrul evenimentului festiv, iar invitații au fost poftiți să semneze panoul filatelic dedicat evenimentului. Aniversarea a 25 de ani de activitate a AACR a reprezentat un moment de recunoaștere a performanțelor acesteia, la eveniment participând foștii directori ai AACR, personalul din cadrul Autorității și alți invitați.

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la înființarea Regiei Autonome Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR), una dintre cele mai importante instituții din domeniul aviației civile, aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor în calitatea sa de autoritate de stat în domeniul aviației civile.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search