Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Filatelia românească o omagiază pe doamna Elisabeta Bostan

În semn de prețuire pentru întreaga activitate, Romfilatelia a omagiat-o pe doamna regizoare Elisabeta Bostan dedicându-i un întreg poștal aniversar.

Acesta a fost prezentat în cadrul Festivalului CineCopilăria organizat în orașul natal Buhuși, în perioada  5-6 martie 2022.

Festivalul CineCopilăria a adus la Casa de Cultură Buhuși un program de expoziții de fotografie, proiecții de film, lansări de carte și întâlniri cinematografice. Cu această ocazie, instituția de cultură a fost oficializată sub numele de Casa de Cultură „Elisabeta Bostan” Buhuși, iar regizoarea  numită cetățean de onoare al orașului.

Printre invitați s-au numărat apropiați și actori români ai cinematografiei, cu care doamna Elisabeta Bostan a colaborat de-a lungul anilor: Izabela Bostan, Manuela Hărăbor, George Mihăiță, Ileana Popovici, Laurențiu Damian, Bianca Brad, Mircea Diaconu și Medeea Marinescu (intervenție online).

Festivalul a marchat și împlinirea a 50 de ani de la lansarea celui mai îndrăgit și cunoscut film pentru copii, Veronica, care a avut la Buhuși o proiecție specială, moment în care spectatorii s-au întâlnit cu o parte dintre cei care au dat viață personajelor.

Vă mulțumim foarte mult doamna Elisabeta Bostan pentru momentele unice și pline de emoție prin care ne-ați purtat cu multă dragoste.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search