Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Filatelia românească îl omagiază pe actorul Marcel Iureş

În semn de prețuire pentru întreaga activitate, Romfilatelia, singura societate abilitată în emiterea timbrelor și efectelor poștale românești, îi dedică un întreg poştal marelui actor.

În acest demers, Romfilatelia s-a alăturat Festivalului Serile Filmului Românesc, organizat la Iaşi în perioada 3-7 august, 2022, care îl are ca invitat special şi a cărei ediţie este dedicată lui Marcel Iureş.

Gala festivalului a fost deschisă cu proiecția aniversară a filmului „Hart’s War – Războiul lui Tom Hart”. În cele 5 zile dedicate artei cinematografice și teatrale sunt memorate momente importante din cariera strălucită a actorului, apreciat atât în ţară, cât şi la nivel internaţional, cu peste 50 de roluri în film și peste 30 în teatru.

Printre invitați s-au numărat actori români și apropiați ai cinematografiei, cum ar fi: Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, Carmen Tănase, Tora Vasilescu, Stere Gulea, Irina-Margareta Nistor și Andrei Giurgea.          .

Vă mulțumim mult domnule Marcel Iureș pentru momentele unice și pline de emoție prin care ne-ați purtat cu multă dragoste.

Sursă foto: Andrei Luca (Luca’s Frame)

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search