Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
PLIANT ABONAMENT
Slide
BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA!
WELCOME TO ROMANIA!
Slide
PlayPlay
Slide
PlayPlay

Program Romfilatelia 16 – 22 Martie 2019

Dragi filateliști și colaboratori,

După cum deja știți, pentru limitarea efectelor extinderii epidemiei virale (COVID-19), la nivel național s-au impus măsuri excepționale. Noi suntem dedicați publicului nostru și considerăm că despărțirea noastră fizică nu trebuie să însemne și despărțirea noastră, chiar și pe o perioadă determinată, în planul legăturilor afective, spirituale, de încredere și de cunoaștere care s-au format între noi.

Vă propunem să rămânem împreună! Am decis să vă anunțăm cum ne puteți găsi în continuare și ce anume ne-am propus să facem în perioada care urmează.

Rețelele noastre sociale rămân la dispoziția publicului, așadar vizitați-ne pagina de Facebook și website Romfilatelia : www.romfilatelia.ro , de asemenea, magazinului nostru online: https://romfilatelia.ro/magazin/

Continuați să ne scrieți!

Pentru aceasta, mesajele transmise pe adresa office@romfilatelia.ro  vor fi citite de mai mulți colegi ai noștri pregătiți să vă răspundă la întrebări.

Încheiem mesajul nostru, dragi vizitatori, cu o rugăminte: respectați cu toții recomandările avizate ale autorităților medicale, protejați-vă cu responsabilitate, aplicați toate regulile referitoare la sănătatea personală și cea publică.

Rămânem cu voi în strânsă legătură online!

 

Să ne revedem cu bine !

Echipa Romfilatelia

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search