Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Program Romfilatelia 16 – 22 Martie 2019

Dragi filateliști și colaboratori,

După cum deja știți, pentru limitarea efectelor extinderii epidemiei virale (COVID-19), la nivel național s-au impus măsuri excepționale. Noi suntem dedicați publicului nostru și considerăm că despărțirea noastră fizică nu trebuie să însemne și despărțirea noastră, chiar și pe o perioadă determinată, în planul legăturilor afective, spirituale, de încredere și de cunoaștere care s-au format între noi.

Vă propunem să rămânem împreună! Am decis să vă anunțăm cum ne puteți găsi în continuare și ce anume ne-am propus să facem în perioada care urmează.

Rețelele noastre sociale rămân la dispoziția publicului, așadar vizitați-ne pagina de Facebook și website Romfilatelia : www.romfilatelia.ro , de asemenea, magazinului nostru online: https://romfilatelia.ro/magazin/

Continuați să ne scrieți!

Pentru aceasta, mesajele transmise pe adresa office@romfilatelia.ro  vor fi citite de mai mulți colegi ai noștri pregătiți să vă răspundă la întrebări.

Încheiem mesajul nostru, dragi vizitatori, cu o rugăminte: respectați cu toții recomandările avizate ale autorităților medicale, protejați-vă cu responsabilitate, aplicați toate regulile referitoare la sănătatea personală și cea publică.

Rămânem cu voi în strânsă legătură online!

 

Să ne revedem cu bine !

Echipa Romfilatelia

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search