Abonează-te PLIANT ABONAMENT BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA! WELCOME TO ROMANIA! Comandă Detalii emisiune ROMÂNIA, UN TEZAUR EUROPEAN ROMANIA, A EUROPEAN TREASURE Detalii emisiune Comandă Regalitatea in Romania Uniformele reg I Uniformele reg II Uniformele reg III Motoare Vanatoarea Pasiunile Regilor Palat Elisabeta Ia ATENEUL ROMÂN – 125 DE ANI DE LA INAUGURARE ROMANIAN ATHENAEUM – 125 YEARS SINCE THE INAUGURATION Comandă Detalii emisiune Comandă ROMÂNI GENIALI BRILLIANT ROMANIANS Detalii emisiune Comandă IAŞI, ORAŞ AL MARII UNIRI IASI, CITY OF THE GREAT UNION Detalii emisiune Comandă ROMÂNI CELEBRI FAMOUS ROMANIANS Detalii emisiune Comandă TIMIȘOARA – 800 DE ANI DE ATESTARE DOCUMENTARÃ TIMISOARA – 800 YEARS OF DOCUMENTARY TESTIMONY Detalii emisiune Comandă Constantin Brâncuși Romfilatelia 18 ani PĂSĂRI DIN DELTA DUNĂRII BIRDS FROM THE DANUBE DELTA Detalii emisiune Comandă Iolanda Balas Nadia Comaneci Bellu si Bitang Gabriela Szabo Gheorghe Hagi Elisabeta Lipa Ivan Patzachin Ion Tiriac Ilie Nastase

Distracție, veselie și voie bună în universul de basm al timbrelor și copilăriei

_63A9392„Copilăria este inima tuturor vârstelor.” (Lucian Blaga)

Cu acest gând în minte, ne-am adunat cu mic și mare în spațiul verde al gazdei noastre primitoare, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, să celebrăm una dintre cele mai iubite și frumoase sărbători a inocenței și veseliei – Ziua internațională a copilului.

Sărbătorind bucuria şi distracţia, Marky a revenit în acest an la micul sat din inima capitalei, unde a recreat universul minunat al copilăriei, întâmpinându-i pe cei mici cu jocuri şi distracţie, muzică și voie bună, cu poveşti, cântece şi veselie, dar şi cu premii şi concursuri pentru toţi.

O mulțime de copii, însoţiţi de părinţi şi bunici, s-au reunit în Pavilionul de vară, locul unde a avut loc cea mai grozavă petrecere dedicată lor, și au fost întâmpinaţi de Marky, cel mai lipicios prieten, care i-a ghidat în lumea fascinantă a mărcilor poştale româneşti.

Pentru cei care l-au vizitat, Marky a pregătit numeroase surprize şi premii speciale, pe care cei mici le-au primit după ce au trecut probele de concurs cu brio. Face painting, muzică, baloane, cutia cu timbre, jocuri, dansuri, concursuri de colorat şi de desen au completat programul de distracție de 1 iunie și i-au captivat atât pe cei mici, cât și pe cei mari cu suflet de copil.

Cea mai specială surpriză a fost lansarea emisiunii de timbre Personajele copilăriei, introdusă în circulație chiar de sărbătoarea celor mici, unde eroi au fost personaje iubite din basme și povești – Ileana Cosânzeana, Făt Frumos, Neghiniță, Domnul Goe și Punguța cu doi bani.

Emisiunea filatelică a fost primită cu bucurie de toți cei prezenți la Muzeul Satului, cei mici fiind încântați să fie alături de o parte dintre personajele regăsite pe timbrele dedicate copilăriei. Astfel Ileana Cosânzeana, Neghiniță și Domnul Goe au întreținut atmosfera pe întreaga durată a petrecerii și i-au încântat pe toți invitații cu reprezentaţii speciale şi coregrafii pline de farmec.

Echipa Romfilatelia le mulțumește tuturor copiilor și părinților care au ales să se distreze alături de noi la Sărbătoarea Copilăriei, ne bucurăm că au petrecut pe cinste la petrecerea lor și îi aşteptăm şi în anii ce vor veni, cu noi surprize, premii şi concursuri, dar cu acelaşi entuziasm şi aceeaşi promisiune pentru distracţie şi prietenie, în universul minunat al mărcilor poştale.

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search