Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Conducerea Comitetului Olimpic și Sportiv Român în vizită la Romfilatelia

București, 9 octombrie 2019

Susținătoare continuă a proiectelor și inițiativelor promotoare de valori și simboluri comune cu alte instituții românești, Romfilatelia a primit la sediul său, miercuri 9 octombrie 2019, vizita conducerii Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), asociație de interes național aparținând mișcării olimpice, care are rolul de a promova principiile fundamentale ale olimpismului la nivel național, precum și de a sprijini crearea de instituții care se dedică educației olimpice.

Vizita a avut loc în contextul discutării proiectului filatelic comun dedicat Jocurilor Olimpice Tokyo 2020.

Președintele COSR, domnul Mihai Covaliu, Secretarul General, domnul George Boroi,  Director Departament Marketing, doamna Violeta Beclea,  Director Juridic, Resurse Umane și Relația cu Autoritățile,  doamna Carmen Trocan și Consilier al Președintelui, domnișoara Denisa Deliu au avut astfel prilejul de a descoperi proiecte realizate de-a lungul timpului de Romfilatelia, atât emisiuni realizate în parteneriat, cât și proiecte ce țin de identitatea națională, de promovarea valorilor românești, a culturii, istoriei și locurilor unice din țară.

Cu acest prilej au admirat produse filatelice variate, de la elementele unei emisiuni de timbre, până la panouri de expoziție cu diverse tematici, toate acestea materializându-se, în timp, în importante instrumente de promovare a tezaurului național.

Anul 2020 a făcut obiectul discuțiilor purtate pentru demararea proiectului filatelic, care va marca Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

În cadrul întâlnirii au fost stabilite etapele pregătitoare ale emisiunii de mărci poștale, iar domnul Mihai Covaliu, având o carieră strălucită ca sportiv, încununată cu două trofee olimpice cucerite la sabie individual – medalia de aur, în 2000, la Sydney și medalia de bronz, în 2008, la Beijing (vedem mâine cine, dacă vor scrie ?) a avut amabilitatea de a adăuga câteva cuvinte în cartea de onoare a societăţii: «Trecut-Viitor, Performanță, Tradiție, Excelență, Mândrie Națională ! Toate într-un timbru spre Jocurile Olimpice de la Tokyo» .

Fotografiile realizate pe parcursul întâlnirii completează acest moment desfășurat sub semnul culturii, al colaborării și al schimbului de idei.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search