Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

CLUBUL SPORTIV RAPID BUCUREȘTI, 100 DE ANI

Romfilatelia vine în întâmpinarea iubitorilor de sport, prin introducerea în circulație, Vineri, 23 iunie a.c. a emisiunii de mărci poștale Clubul Sportiv Rapid București, 100 de ani.

Emisiunea este alcătuită din 2 mărci poștale, 1 coliță dantelată și 1 plic „prima zi”.

Cele două mărci poștale, cu valorile nominale de 2,90 lei și 5 lei, au în compoziția grafică o imagine a «bijuteriei» Clubului, viitoarea arenă fotbalistică și respectiv secvențe ale unor evenimente sportive: un meci de volei, o „galerie” entuziasmată de câștigarea unei cupe la volei și o tribună cu spectatori. Emblema Clubului, care include ultracunoscuta emblemă a CFR-ului, personalizează imaginile de ansamblu ale mărcilor poștale.

Colița filatelică, cu un timbru perforat de dimensiuni generoase, cu valoarea nominală de 34 lei, apare ca o intrare spre o arenă de fotbal, în care arhitectura fațadei actualului stadion este completată (figurativ) cu arhitectura viitoarei arene moderne a fotbalului-rege.

Emblema Clubului este mărginită de un contur perforat, prezentându-se ca o minge.

Personajele din materialul foto reprezintă sportivi recordmeni la diverse discipline, membri ai Clubului Rapid București.

Plicul prima zi, care etalează mărcile poștale ale emisiunii, cu o ștampilă sportivă având un desen simbolic o minge regăsită, după cum se știe, la fotbal, handbal, volei, baschet, are ca ilustrare tematică o locomotivă, cu elemente vizibile (embleme și text) destinate să prezinte publicului mesajele pentru recunoașterea simbolisticii Clubului.

Noul stadion, emblemă a renașterii unui simbol de suflet, marchează într-un an centenar o istorie încă vie a unui club sportiv de suflet.

Un Club sportiv peste tot iubit, peste tot acasă!

La mulți ani, Rapid București!

Romfilatelia mulțumește reprezentanților Clubului Sportiv Rapid București pentru buna colaborare în cadrul proiectului filatelic aniversar.

Emisiunea va fi disponibilă de Vineri, 23 iunie, în rețeaua magazinelor Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul nostru online:  https://romfilatelia.ro/store/.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați Biroul Relații Publice:

Tel: 021 / 336 93 92

pr@romfilatelia.ro

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search