Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

CENTENARUL SOCIETĂŢII SPORTIVE POLITEHNICA TIMIŞOARA

Romfilatelia vine în întâmpinarea iubitorilor de sport, prin introducerea în circulație, Joi, 2 decembrie a.c., a emisiunii de mărci poștale „Centenarul Societăţii Sportive Politehnica Timişoara”.

Emisiunea de mărci poștale, ce conține 1 timbru și un plic „prima zi”, este dedicată sărbătoririi a o sută de ani de la înființarea  Societății Sportive Politehnica Timișoara. Pe timbrul cu valoarea nominală de 10 lei, este redată silueta unui fotbalist alături de un detaliu architectonic al fațadei Universității Politehnice Timișoara și actuala siglă a Societății Sportive Politehnica Timișoara.

Societatea Sportivă Politehnica Timișoara aniversează un veac de existență. Cu satisfacție și bucurie, Florin Drăgan Rectorul Universității Politehnica Timișoara, afirmă:

Nu prea multe cluburi sportive din România se pot mândri cu asta. Acest veac a însemnat victorii, eșecuri, eforturi, pasiuni, oameni. Nu le putem mulțumi tuturor celor care și-au adus aportul la acest fenomen. E vorba de sportivi, studenți, profesori, oameni de sport, suporteri, rectori. La acest ceas aniversar suntem mândri și continuăm împreună această frumoasă poveste a sportului românesc: Politehnica Timișoara.

Un club sportiv, un oraș, o singură inimă: Politehnica Timișoara”.

Pe plicul „prima zi” a emisiunii sunt ilustrate imagini cu echipele clubului participând la diverse evenimente sportive de-a lungul anilor, grupate într-un montaj-simbol al istoriei clubului.

Romfilatelia aduce mulțumiri Universității Politehnica Timișoara și Societății Sportive Politehnica Timișoara pentru sprijinul documentar și fotografic acordat la realizarea acestei emisiuni de mărci poștale.

 Emisiuni de mărci poștale, care va fi disponibilă începând de joi, 02 decembrie 2021, în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul nostru online: https://romfilatelia.ro/store/.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați Biroul Relații Publice:

Tel: 021 / 336 93 92

pr@romfilatelia.ro

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search