Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

205 ani de inginerie și cercetare sărbătoriți de filatelia românească

24 martie 2023

Într-o atmosferă solemnă Romfilatelia s-a alăturat primei școli de ingineri din România, POLITEHNICA din București, la festivitatea de celebrare a peste două secole de la înființare.

Cu acest prilej, Romfilatelia, societatea unică abilitată de statul român în emiterea mărcilor poștale românești, a marcat împlinirea  celor 205 ani de la înființarea POLITEHNICII București prin două  panouri filatelice de prezentare.

În prezența reprezentanților Parlamentului și Guvernului României, ai mediului academic, ai corpului diplomatic acreditat la București, ai coordonatorilor diverselor universități din București și din țară, dar și a studenților, rectorul Universității POLITEHNICA București, Mihnea Costoiu, a susținut un cuvânt de deschidere, subliniind valorile fundamentale care stau la baza activității instituției aniversate: performanța, inovația, colaborarea.

Romfilatelia va continua misiunea sa de promotor al valorilor naționale, cu promisiunea că va fi alături de instituția etalon a tehnicii românești la următoarele evenimente.

La mulți ani, POLITEHNICA București!

#UPB #GuvernulRomâniei #MinisterulEducaației #MCID # AcademiaRomână #AsociațiaEuropeanăaUniversităților #AgențiaUniversitarăaFrancofoniei #AmbasadaFranțeiînRomânia

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search