Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia prezentă la Gala Proprietății Industriale

Joi, 15 septembrie 2022.

In sala Ametist a Hotelului Marshall Garden din București, Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială și Grupul editorial Universul Juridic au organizat o nouă ediție a GALEI PROPRIETĂȚII INDUSTRIALE alături de personalități de marcă, printre care amintim pe Academicianul Leon Dănăilă, Prof. Univ. Dr. Viorel Roș, membri ai Baroului Bucuresti, practicieni și specialiști in domeniul dreptului de proprietate intelectuala, reprezentanti ai mediului de afaceri.
Conferința a lansat un dialog cu subiecte de real impact asupra mediului economic, oferind perspective practice și explicative ale normelor in materie dar și impactul asupra economiei digitale din perspectiva întreprinderilor mici si mijlocii.
Cu aceasta ocazie a fost lansată o ediție specială a revistei Legal Magazin, editată de Universul Juridic, consacrată acestei teme.
Romfilatelia continua sa promoveze acțiuni de informare și educare specifice domeniului de activitate, in sensul respectării cadrului legislativ național si internațional.

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search