Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Vineri, 8 martie a.c., într-o atmosferă de sărbătoare, în foaierul Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, Romfilatelia a fost prezentă cu o expoziție filatelică tematică dedicată femeilor din România, eveniment intitulat „De ziua ta, femeie”.

Vineri, 8 martie a.c., într-o atmosferă de sărbătoare, în foaierul Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, Romfilatelia a fost prezentă cu o expoziție filatelică tematică dedicată femeilor din România,  eveniment intitulat  „De ziua ta, femeie”.

Cronică ilustrată de excepție, expoziția s-a constituit ca o modalitate inedită de omagiere a unei zile închinate tuturor femeilor regăsite că factori militanți și activi, cu importante realizări în toate domeniile.

În cadrul manifestărilor dedicate zilei de 8 Martie, un moment mult apreciat de participanți, a fost prezentat în spectacolul de muzică și poezie prezența și participarea  extraordinară a actorilor Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, George Mihăiță și a cantautorului Nicu Alifantis au conferit manifestării un farmec deosebit.

Panourile expoziției concepute și realizate cu o rigoare artistică deosebită au etalat mărci poștale de colecție în imaginile cărora se regăsesc figurile marilor personalități feminine românești, aparținând deopotrivă elitelor naționale și mondiale.

 

Spectacolul s-a încheiat printr-o recital de versuri, acompaniat de muzică și multă voie bună.

 

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search