Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

113 ani cu noroc alături de Loteria Română

Pentru promovarea unei tematici filatelice la ceas aniversar, Romfilatelia în parteneriat cu Loteria Română a organizat evenimentul de lansare a emisiunii de mărci poștale ”Loteria Română, 113 ani cu noroc”.

Manifestarea a avut loc vineri, 13 septembrie a.c., la București, la Teatrul Național I.L. Caragiale, Sala Mare.

În deschiderea evenimentului, a luat cuvântul Directorul General al Loteriei Române, Domnul Alexandru-Mircea Croitoru, care ”a mulțumit tuturor jucătorilor care au crezut mereu în această instituție și care au fost fideli în cei 113 ani acestei activități. Mulțumirile s-au îndreptat și către Romfilatelia pentru marca poștală creată special pentru acest eveniment”.

De asemenea, în cadrul evenimentului au luat cuvântul Doamna Director General al Romfilatelia, Cristina Popescu, și Domnul Alexandru Petrescu, Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale.

În discursul pe care doamna Cristina Popescu l-a susținut, cu ocazia lansării emisiunii de mărci poștale, a subliniat faptul că timbrul este un ambasador cultural și important mijloc de comunicare, care stă la dispoziția fiecăruia dintre noi pentru a transmite mesajele. Este un parteneriat important și cu această ocazie ne amintim cu plăcere de aniversarea ”Centenarului Loteriei Române”. Pentru evenimentul de astăzi, s-a creat un timbru mai special pentru că, așa cum toți căutăm să găsim lozul cel mare, și timbrul are o semnificație mai specială. Am încercat, pe fiecare dintre mărcile poștale de pe colițe să avem, în raze ultraviolete, acel trifoi norocos pe care toți îl căutăm”.

Domnul Alexandru Petrescu a urat Loteriei Române “La mulți ani!” digitali și să “împartă noroc” românilor cu cât mai multă generozitate și prin cât mai multe “lozuri electronice”!

Lansarea a avut ca și moment important dezvelirea și semnarea panoului și ștampilarea plicului prima zi de către Directorul Loteriei Române Domnul Alexandru-Mircea Croitoru și Domnul Alexandru Petrescu, Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search