Abonează-te PLIANT ABONAMENT BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA! WELCOME TO ROMANIA! Comandă Detalii emisiune ROMÂNIA, UN TEZAUR EUROPEAN ROMANIA, A EUROPEAN TREASURE Detalii emisiune Comandă Regalitatea in Romania Uniformele reg I Uniformele reg II Uniformele reg III Motoare Vanatoarea Pasiunile Regilor Palat Elisabeta Ia ATENEUL ROMÂN – 125 DE ANI DE LA INAUGURARE ROMANIAN ATHENAEUM – 125 YEARS SINCE THE INAUGURATION Comandă Detalii emisiune Comandă ROMÂNI GENIALI BRILLIANT ROMANIANS Detalii emisiune Comandă IAŞI, ORAŞ AL MARII UNIRI IASI, CITY OF THE GREAT UNION Detalii emisiune Comandă ROMÂNI CELEBRI FAMOUS ROMANIANS Detalii emisiune Comandă TIMIȘOARA – 800 DE ANI DE ATESTARE DOCUMENTARÃ TIMISOARA – 800 YEARS OF DOCUMENTARY TESTIMONY Detalii emisiune Comandă Constantin Brâncuși Romfilatelia 18 ani PĂSĂRI DIN DELTA DUNĂRII BIRDS FROM THE DANUBE DELTA Detalii emisiune Comandă Iolanda Balas Nadia Comaneci Bellu si Bitang Gabriela Szabo Gheorghe Hagi Elisabeta Lipa Ivan Patzachin Ion Tiriac Ilie Nastase

113 ani cu noroc alături de Loteria Română

Pentru promovarea unei tematici filatelice la ceas aniversar, Romfilatelia în parteneriat cu Loteria Română a organizat evenimentul de lansare a emisiunii de mărci poștale ”Loteria Română, 113 ani cu noroc”.

Manifestarea a avut loc vineri, 13 septembrie a.c., la București, la Teatrul Național I.L. Caragiale, Sala Mare.

În deschiderea evenimentului, a luat cuvântul Directorul General al Loteriei Române, Domnul Alexandru-Mircea Croitoru, care ”a mulțumit tuturor jucătorilor care au crezut mereu în această instituție și care au fost fideli în cei 113 ani acestei activități. Mulțumirile s-au îndreptat și către Romfilatelia pentru marca poștală creată special pentru acest eveniment”.

De asemenea, în cadrul evenimentului au luat cuvântul Doamna Director General al Romfilatelia, Cristina Popescu, și Domnul Alexandru Petrescu, Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale.

În discursul pe care doamna Cristina Popescu l-a susținut, cu ocazia lansării emisiunii de mărci poștale, a subliniat faptul că timbrul este un ambasador cultural și important mijloc de comunicare, care stă la dispoziția fiecăruia dintre noi pentru a transmite mesajele. Este un parteneriat important și cu această ocazie ne amintim cu plăcere de aniversarea ”Centenarului Loteriei Române”. Pentru evenimentul de astăzi, s-a creat un timbru mai special pentru că, așa cum toți căutăm să găsim lozul cel mare, și timbrul are o semnificație mai specială. Am încercat, pe fiecare dintre mărcile poștale de pe colițe să avem, în raze ultraviolete, acel trifoi norocos pe care toți îl căutăm”.

Domnul Alexandru Petrescu a urat Loteriei Române “La mulți ani!” digitali și să “împartă noroc” românilor cu cât mai multă generozitate și prin cât mai multe “lozuri electronice”!

Lansarea a avut ca și moment important dezvelirea și semnarea panoului și ștampilarea plicului prima zi de către Directorul Loteriei Române Domnul Alexandru-Mircea Croitoru și Domnul Alexandru Petrescu, Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search