Timbrele românești parte din programul „Școala altfel”

Miercuri, 26 februarie 2020, Romfilatelia și Fabrica de Timbre au primit vizita elevilor din clasa pregătitoare a Școlii nr. 79 din Bucuresti, oferindu-le astfel o călătorie în lumea magică și minunată a timbrelor.

Elevii au vizionat întreaga gamă de utilaje folosite la tipărirea mărcilor poştale. Utilajele care le-au captat interesul copiilor au fost maşina de tipar  utilajul  Heidelberg şi maşinile folosite la perforarea mărcilor poştale sau la confecţionarea întregurilor poștale (plicuri de corespondenţă cu timbru imprimat).

Momentul vizitei a fost imortalizat și reprodus pe timbre oferite fiecărui elev, reprezentând astfel o plăcută amintire de care copii au fost foarte încântați. Au fost printate personaje din desene animale și eroi.

A urmat vizita la sediul Romfilatelia, prilej cu care au fost oferite copiilor plicuri filatelice cu timbre, maxime, precum și alte materiale filatelice.

Echipa Romfilatelia a fost bucuroasă să promoveze și de această dată mărcile poștale românești, în speranța că filatelia poate avea un viitor frumos și va fi un hobby căutat și de micii colecționari.